Individuele coaching

 

Mensen hebben baat bij coaching door Nanja Mol. Zij kijkt goed naar én achter uw vraag: Is het een ontwikkeling in uw leven waarbij ze u kan coachen, bijvoorbeeld een promotie of iets in uw privéleven? Of bent u juist vastgedraaid door drukte of stress?

 

Na het eerste gesprek kiest u voor al dan niet doorgaan. In het tweede gesprek zal Nanja Mol, als uw vraag werkgerelateerd is, ook uw manager erbij betrekken. Meestal zijn mensen na vijf á zeven gesprekken klaar. De frequentie zal naar de afronding toe ook afnemen.

 

Maakt u een snelle ontwikkeling door? Dan is het belangrijk uw eigen patronen te herkennen, te snappen waarom u doet wat u doet. U maakt uw waarden en overtuigingen expliciet en leert er effectief mee om te gaan.

 

Bij stagnatie is het juist de vraag: wat geeft u energie, waaraan wilt u graag bijdragen? Hoe staat u zichzelf toe weer nieuwe ervaringen op te doen? Het is een keuze waarmee u weer invloed krijgt op uw situatie: u trekt uzelf weer op gang in uw richting.

 

De essentie van de aanpak van Nanja Mol:

1. uw gedachten over de feiten

2. het gevoel dat u daarbij hebt

3. wat dit met uw motivatie doet

4. en hoe u daarmee tot actie komt

Dit proces kan soms confronterend zijn, maar geeft daarna de rust die nodig is om goed verder te kunnen. U formuleert samen al snel de nodige acties en u kunt aan de slag! Sommige doelen bereikt u snel, andere vragen meer tijd en begeleiding.

 

Hoe gaat u ten slotte de deur uit? Met het hernieuwd inzicht krijgt u de heldere kijk en de stevigheid om zelf uw doelen verder vorm te geven en te verwezenlijken.

 

 

PRODUCTEN

ORGANISATIECOACHING

INTERIMMANAGEMENT

TRAINING IN GROEPEN

INDIVIDUELE COACHING

OVER NANJA

PUBLICATIES

CONTACT

HOME

LEERGANG